5 Tips about petek tamiri You Can Use Today

Wiki Article

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

3 tane petek su kaçırıyor borulardan, bir usta göz attı kısa borular su kaçırıyor dedi, çAlright detayı bilmiyorum ama sanırım şu anda 3 tane kısa boru da su kaçağı var uzunları bilmiyorum

Tv set tamiri marka design farketmeden onarım tamir yapıp teslim ediyoruz . Uydu çanak merkezi sistem süpürge tamiri vs birçok şey siz değerli müşlerilerimize en iyi hizmeti vermek için burdayız

Tesisat temizliği yaptırdınız, sızıntı önleyici kimyasal de eklediniz fakat hala kaçak devam ediyorsa mutlaka ısıtma sistemini yenilemeniz gerekmektedir. Isıtma sistemi değiştimi için tıklayarak makalemizi okuyun.

Delinmiş olan peteklerin tamiri için petekteki delik tespit edilir ve ilaçla kapanıp kapanmayacağı kontrol edilir.

Tüm tesisatta oluşan kirliliğin kombiye gitmesi halinde pompa ve ısı değiştirici sorunlarının oluşması.

Sıcak su için musluğunuzu açıp suyun ısınmasını beklemek yerine kombinizde sıcak su derecesini artworkırmalısınız.

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde 30 tasarruf sağlar.

Garantili Servis Hizmeti Kombi Klima Servisi, tarafından değişimi yapılan tüm yedek parçalar one yıl garanti kapsamındadır, hemen arayın.

Kombinizin yıllık bakımını yaptırmalısınız ve herhangi bir arıza anında kendiniz müdahale etmek yerine bir kombiciden destek almalısınız.

Mert ısı her hizmetinize memnuniyet katar. Sienna profilo beko arçelik vestel tüm bakim ve tadilat tamirat her türlü tesisat itina ile yapılır

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize fifteen yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel petek tamiri ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page